bg

S.C. POWER-ON S.R.L. a luat ființă în ianuarie 2007 având ca domeniu de activitate lucrări de instalții electrice și lucrări de instalații pentru construcții.

In același an sociatatea deschide punct de lucru în incinta S.C. COMAT S.A. Constanța având ca activitate executarea de tubulaturi, structuri și confecții metalice.

Ne adresăm unei game largi de clienți, fiecare lucrare fiind tratată în mod prefesionist, răspunzând cerințelor acestora. Investim în calitatea serviciilor și pregătirea profesională a angajaților noștri, pentru a răspunde prompt standardelor piețelor.

Indiferent de natura lucrării, noi răspundem prompt apelului dumneavoastră și ne implicăm cu aceeași seriozitate în a o duce la bun sfârșit.

S.C. POWER-ON S.R.L. s-a impus pe piață prin calitate și profesionalism. Firma noastră a acumulat multă experiență în producția de confecții metalice și structuri metalice. Astfel putem produce o gamă foarte largă de produse metalice, majoritatea diferind de la un proiect la altul: platforme, balustrade, scări, garduri și porți (cu sau fără automatizare), vase de inox și recipienți industriali. Firma noastră asigură atât confecționarea cât și montajul structurilor produse, beneficiind de un personal cu îndelungată experiență în astfel de lucrări.

Firma noastră pune pe un loc principal calitatea produselor și serviciilor sale, la un loc cu satisfacția clientului. Garanția calității este la fel de importantă ca și respectarea angajamentelor față de client sau atenția la cerințele acestuia.