bg

Execuţie instalaţii

  • Electrice
  • Termice
  • Sanitare
  • Climatizare

Execuţie instalaţii stingere incendii

Power On este autorizata în conformitate cu OMAI nr. 87/2010 pentru efectuarea lucrărilor de instalarea şi întreţinere a sistemelor şi instalaţiilor de limitare şi stingere a incendiilor, cu excepţia celor care conţin anumite gaze fluorurate cu efect de seră.

Execuţie marcaje rutiere

Executăm marcaje rutiere cu vopsea monocomponentă sau bicomponentă Swarco Vicas cu microbile reflectorizante din sticla, precum şi aplicarea de marcaje preformate termoplastice.

Găuri în beton

Executăm găuri în beton, beton armat, BCA, cărămidă folosind tehnica de carotare umedă diamantată. Acest proces se realizează fără a produce vibraţii, praf sau zgomote puternice.

Sudură aluminiu

Folosind tehnica TIG/WIG care presupune sudarea cu electrod nefuzibil în mediu de gaz inert. Prin procedeul WIG se realizează topirea celor două componente ce urmează a fi sudate. Eventual, în unele cazuri, este necesară folosirea unui material de adaos pentru a realiza o îmbinare cu geometrie şi caracteristici mecanice mai bune.
Avantajul procedeului WIG este ca poate fi folosit la majoritatea materialelor sudabile (oţelurile carbon şi aliaje, aluminiul, cuprul, nichelul şi aliajele acestora).

Confecţii metalice

Executam la comandă o gamă foarte variată de confecţii metalice mici
şi mijlocii.

Mentenanţă şi reparaţii instalaţii

Prin înfiinţarea serviciului de mentenanţă şi reparaţii în construcţii am avut ca scop funcţionarea optimă a instalaţiilor clădirii. Aceste acţiuni măresc fiabilitatea şi performanţele clădirii şi duc la scăderea disfuncţionalităţilor, precum şi a cheltuielilor nedorite.

Prin serviciul de mentenanţă prevenim avariile echipamentelor prin înlocuirea componentelor uzate înainte de defectarea lor, acest lucru efectuându-se ca urmare a unor controale periodice şi revizii prestabilite şi corectăm prin remedierea imediata a unei defectiuni aparute accidental. Pentru a răspunde la solicitările clienţilor în timp util şi eficient, serviciul de mentenanţă dispune de echipe de intervenţie care asigură intervenţii în situaţii de urgenţă, pentru remedierea avariilor în timpul cel mai scurt, oferind suport utilizatorilor de echipamente pentru diverse situaţii neprevăzute privind echipamentele, instalaţiile, executând lucrări de reparaţii imediate şi/sau capitale;

Lucrări atipice

Totodată asigurăm intreţinerea clădirilor la cerere prin lucrări de reabilitare, zugrăveli, remediere infiltraţii apă, reparaţii acoperiş, reparaţii fisuri la pereţi, reamenajări spaţii, recompartimentări, marcaje rutiere, parcări, reparaţii trotuare de gardă.